Nejste přihlášen/a.
Čau, chci se zepat, jak je to s PPL, když si nevyzvednu balík?
Pošta hodí lístek do schránky a co PPL? Díky
Ne, PPL žádný lístek nenechává. Volá a pokusí se o doručení 2x dva dny po sobě, podle dohody s adresátem. Pokud se nepodaří, odveze zásilku zpět odesílateli.
doplněno 09.06.14 18:20:Jj, na netu jsem našla, že prý dříve nechávali lístek "adresát nezastižen" spolu s telefonním číslem. Můžu ale z nedávné osobní zkušenosti říct, že pokud budete mít smůlu na arogantního řidiče, tak budete vůbec rád, že balík dostanete.
Mě PPL přijeli v pátek.Ráno v 7.10 mám SMS o tom,že mě doručí zásilku mezi 10.00-12.00.Přijeli ve12.20.V té SMS je,že pokud si přeji změnit adresu nebo čas dodání,abych se ozval do 7.30.Jinak se pokusí o doručení ještě 2 následující dny a bude to oznámeno SMS.Takže papírovou oznámenku nedávají.A na internetu jde sledovat ,co se ze zásilkou děje.Stačí na stránkách PPL zadat číslo objednávky.
Pokud ovšem řidič vůbec zavolá a zazvoní a PPL si nenapíše na stránky nějakou bohapustou lež, jak zažilo mnoho lidí, viz různé diskuze. Čekali na balíček a ejhle, nikdo nezvonil, nevolal, ale na stránkách stálo "odmítnuto", "nepřevzetí kvůli nedostatečné finanční hotovosti" a další lži. PPL nikdy víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.