Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych začít posilovat ale doma - nebudeme řešit proč. No a potřebuju další závaží, takže jsem se díval a je tojako hrůůza. Dávat v průměru 40kč za kg když výrobce to stojí tak 5?
No a na aukru jsem se inspiroval betonovýma které jsou pogumované. Takže jsem se rozhodl že si kotouče odliju z betonu a pogumuju sám.
a ted otázky:
1) nezná někdo konzistenci betonu, aby měl co největší oběmovou hmotnost. Pracuju s kamenivem takže mám celkem velký výběr ( jestli jenom štěrk s karinou nebo štěrk a do toho naházet nějaké ty šutry 4/8 či 8/16 apod )
2) Jak a čím pogumovat - už jednou jsem dělal kotouče a ty se začali po nějaké době drolit.
na internetu jsem viděl ten plastic dip ve spreji - jen nevěřím, že by mě to vyšlo a kupovat při takové ceně.
A ano, i těch 500kč za 20kg z aukra je pro mě celkem dost - hlavně když si to můžu udělat doma sám.
Děkuji všem
na vojně jsme měli navařený na trubce články z pásu tanku.
pogumovat plasti dipem je hloupost, není to odolné
tak ono to zalačo upadávat v průběhu 2 let - jsem to vůbec neměl natřené, bylo to často namáhané apod. Jinak pravda byl to moje první svařování :D
jinak co ten silikon? ten se mě celkem líbí ale jestli to bude vyhovovat.
Když se toho silikonu udělá rozumná vrstva (3-10mm) tak to musí přežít snad všechno.
Si někde zkuste zarýpat ve vytvrdlém silikonu
Tak aby mě to ještě nevyšlo dráž než ty trané z aura. Staré dobré časy kde se dalo udělat všechno za minimální cenu :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.