Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
zajimalo by mne, jakou ma prumerny, komunisticky balkon nosnost. Rad bych si na nej dal maly detsky bazen - 150x100x50cm. t.j. ale cca 500kg vody, dle miry napusteni.
Bazen bude na kraji, takze u operneho bodu, presto se bojim, abych se nepropadl k sousedum. Jak to vidite vy, je to hodne? Defakto to je 5 dospelych lidi a ti casto stoji i na kraji, takze kdyz se to rozlozi na plochu 150x100, mohlo by to udrzet?
P.
No, já bych si ten bazén odpustil. Ono je to risk, nikdo nevidí v jakém stavu je balkon atd. Za sebe říkám NE. Ono ty staré balkony bývají v hrozném stavu, někdy se i z důvodu bezpečnosti raději zbourají (až s někým cákne dolů...)
tak ja bych nastesti letel jen dolu k sousedum, neni to ten zavesny balkon, ale zapusteny do domu a vycniva jen asi 30cm. Pravda je, ze jsem slysel ruzne historky, jak se ty panelaky stavely, takze se proto radeji ptam.
Já jsem kdysi na balkon dávala dětem nafukovací bazén. Cca 120cm a do něho 7 kbelíků vody. Tam se voda nanosí snadno, ale dostat ji z něho, to byl problém. Nakonec to vyřešila hadička na stáčení vína, úplně mimo balkon. Ale to bylo do prostoru, kde už byly jen keře a konec světa.
Ještě dám nápad, jak neutopit malé dítě ve velké vaně
tak to diky za informace, to by melo byt v pohode, navic bazenek nebude plny, aby z nej necakala voda.
Jinak na vypousteni uz jsem myslel a asi pouziju cerpadlo, ktere mame k velkemu bazenu - ten si vozime na zahradu, kdyz v lete mesic vegetime Ted je tam maly bazenek a mala ma z nej radost ,ale rad bych si k ni vlezl i ja. Jen jsem mel obavy, at se nepropadneme k sousedum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.