Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyučtování služeb

Od: monka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,prosím muže mi někdo poradit,bydlím v pronájmu se synem,s nájemní smlouvou,majitel,ale nedělá od roku 2011 vyučtování za služby a vodné a stočné.Nevím co s tím udělat,ale má to jeden měřák na celý barák.V roce 2011 jsem se od sousedu dozvěděla,že byl nějaký přeplatek,když jsem se na to majitele ptala,odpovědel,že to bude posílat na učet a stále nic.Také se chci zeptat jak je to s kaucí zaplatila jsem mu tři nájmy mám to i ve smlouvě veškerý nábytek zde je muj,tak se jen modlíma by mi to vrátil,až se budu stěhovat.Děkuji předem za odpověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Nepíšete, jak je to ošetřeno v nájemní smlouvě. Pokud se týká nového OZ, podívejte se na Nájemné a jiné platby a následující, nebo od § 2235. Jeden měřák na barák, zřejmě se rozpočítává dle osob, zase nájemní smlouva. A co ostatní nájemníci? Pokud modlení nepomůže, můžete k soudu.

jmhad*
hodnocení

0x

pokud nám poskytnete znění nájemní smlouvy /třeba bez Vašich osobních dat/ poskytneme Vám výklad dle zákona.

makon@asociace-sos.cz /Sdružení obrany spotřebitele/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]