Nejste přihlášen/a.
Někdo v domě vyřadil plynový sporák MORA Euroline a protože je jak nový, tak jsem si hovzal na chalupu. Překvapilo mne, že hořáky oproti staršímu typu MORA 289 dost hlasitě syčí, ale to by nevadilo. Horší je, že trouba peče nějak divně. Maso upeče normálně, ale piškot (bábovka) se většinou srazí a buchty jsou také dost vysušené - prostě není to ono ! Poradil by někdo, co s tím troubovým hořákem mám udělat, jak ho otestovat a popřípadě seřídit?
Ono záleží na tom,jaké jsou tam trysky. V baráku byly asi na zemní plyn a na chalupě je asi PB. A to jaksi nejde a musí se to přepakovat. Ale pokud jsou souhlasné,pak jsem již viděl v troubě plechovou stříšku postavenou vrcholem dolů a trouba s tímto vynálezem pekla dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.