Nejste přihlášen/a.
V Remosce jde upéct úplně všechno. Jen pusinky ne. To znamená, že na čem je bílkový sníh, to nedopadne dobře. Remosku miluji a dělám v ní úplně všechno co bych dělala v troubě. Veškeré maso, buchty, piškotové jsem ještě nezkusila, šunkafleky, francouzské brambory, rohlíky zapečené se sýrem, prostě vše. Není potřeba specialit.
Poklikejte a pohledejte, dají se koupit ty hrncové části v nepřilnavé úpravě. Čistit hliníkový hrnec po pečení, to je práce pro vraha, za trest.
Francouzské brambory dělám ze syrových brambor, nakrájených na kolečka + cibule a salám. Za 30- 40 min.je hotovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.