Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pradlo pod bubnem v pracce

Od: pepiloto odpovědí: 3 změna:

dobry den mam takovy problem mame praccku-samsung wf-r862 a nejakym zpusobem se nam dostalo nevim co asi ponozka pod buben pracky a kdyz se ma vypoustet voda tak ji to zrejme nasaje a ucpe se castecne odtok a tece jen takovy curek z hadice. Kdyz jsem posvitil baterkou do pracky tak je vydet ze tam neco je ale nedokazi to vyndat ja te pracka z bocnim plnenim. Poradite mi nekdo jak na to nebo nevite kde bych na netu nasel navod dekuji predem za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Zadejte do vyhledávače-samsung wf-r862 a název pračky najdete v Googlu.Je tam návod ke stažení v pdf.Předmět z pračky by se měl dát vyndat po sundání hadice mezi čerpadlem a bubnem,nebo,což je obtížnější,sundáním těsnění dvířek.V tom případě bych vyměnil těsnění za nové.

hodnocení

1x

Řešil jsem obdobný problém u staré Zanussi. Ovšem můj předmět byl poněkud obtížně vyjmutelný - kostice z podprsenky, pro jistotu obě :). Největší otvor jsem získal vyjmutím topného tělesa, potom jsem je vyháčkoval kusem vázacího drátu. Jak to vypadá u této konkrétní pračky, netuším.

hodnocení

0x

touto hadicí odtéká voda budete ji muset demontovat a vyčistit dostanete se k ní bud ze zadu nebo ze spodu .:)

extrasamsung.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]