Nejste přihlášen/a.
Hezký den přeju.
Nevíte někdo jestli se vůbec vyrábí přívodní hadice na pračku, která má oba konce zahnuté?
Prohledal jsem snad půlku internetu a všude mají jen rovná/zahnutá.
Děkuji.
Původní hadici nechte, kupte ještě jednu krátkou a spojte je mosazným dvojniplem 3/4", je to nejjednodušší...
doplněno 05.06.14 21:30:Díky, fakt je to ověřené a funguje to !
Nevím, ale dost pochybuji, protože to nemá opodstatnění. Napojuje se na přívodní ventil, který si natočím podle potřeby.
doplněno 05.06.14 18:14:Já mám přívod k pračce tažený kolem celé koupelny a pod vanou normální PVC hadicí (průhledná, opletená) už spoustu let. Je na tom už třetí pračka. Stačil kus hadice na míru a nasadit příslušné koncovky.
No jasně, ale pokud se nastěhujete do bytu, kde je to už uděláno a nechcete do toho "hrabat", tak hledáte jednodušší řešení. Protože origo hadice je krátká, tak delší budeme kupovat tak jako tak.
Protože nějaký chytrák udělal přívod ve skříňce pod dřezem a vývod natočil dolů, kde je pár cenťáků pod ním police. I když je možné, že ji tam předchozí nájemníci neměli.
jednoduše tedy spojte dvě v jednu ! a máte oba konce zahnuté. spoj udělejte měděnou trubičkou na kterou to navlečete a stáhněte drátkem nebo páskem se šroubkem.
Máte pravdu jen napůl. Asi fakt nejlepší bude spojit dvě hadice, ale jelikož mají šroubení, tak nebudu je řezat a spojovat trubičkou. Správnou odpověď má Hop kousek níž.
... jistě pokud je člověk levej. Jinak v hadici není žádný tlak, takže bych se nebál.
Pokud byste pořádně četl otázku, tak se tady bavíme o přívodní hadici. Tudíž jak poznamenal Hejkal, je v hadici tlak jako v potrubí a pokud nezastavujete vodu po každém praní, tak ten tlak je tam pořád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.