Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před chci moc poděkovat za všechny rady a zkušenosti, které mi zde píšete
Nyní řeším strop v chodbě. Máme starý trámový strop, na půdě jsou přes trámy pouze prkna (během pár let dopředu bude podkroví také obytné) a z interiéru jsou mezi trámy vloženy polystyreny. Šlo by jako řešení udělat SDK podhled v interiéru (na stávající polystyren) a z vrchní strany (z půdy) nechat zatím jen ta prkna? Případně mezi SDK a trámy vložit ještě vrstvu vaty? Na řešení půdy momentálně nejsou finance, takže potřebuju jen tuto místnost nějak ,,zajistit" z vnitřku.
Přikládám obrázek.
Díky za tipy
Zdravím.Použíjte desky fermacell.Rozepisovat se nebuu ,ale rovnou Vás navedu www.lepsisadros.cz
nebo www.fermacell.cz
Nevím, zdali Vám dobře rozumím. Na polyš nemůžete zavěsit sádroš, to se musí zavěsit na trámy. Jelikož nemáte peníze, nedávejte další vatu do stropu, ale dejte ji na podlahu půdy. Tuto vatu po čase použijete na vybudování podkroví.
(Ne)pochopil jsme Vás dobře?
doplněno 05.06.14 13:29:" Stačilo by teda dát vatu na půdu jen na plochu jedné místnosti? pokud ano, jakou vatu na to použít?"
Jasně že stačilo, a jakou vatu? To je složité, páč já jsem zatížen na hutnou čedičovou vatu, třeba Orsík. Tu pak lehce použijete meti krokve. Proto si změřte, jak silnou dáte mezi krokve, a tu kupte. Levnější je skelná vata, ale ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.