Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnější nátěr chaty lazurou imprenal

Od: moravanka* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu zda je vhodné použít na vnější nátěr nové chaty ze severského smrku lazuru IMPRENAL tenkovrstvou a kolik nátěrů je nutné udělat? Před natřením je třeba ošetřit dřevo impregnací Lignofix E- Profi? Nebo je vhodnější jiná lazura?

Mnohokrát děkuji Moravanka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

není to sice váš případ

bal.cz/...

dobrý je SADOLIN lazurovací lak, používá se 1-2x základ a na to 2x EXTRA, po šesti letech bez závad (venkovní zábradlí),

doplněno 04.06.14 20:09:

blíže tady

impranal.cz/...

neznám, nemohu doporučit ...někdo bude mít zkušenost, rád se poučím

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Já jsem použil Barvu Aidol® Venti-decklack.

Vysoce kvalitní syntetická, krycí barva na dřevo na bázi alkydových pryskyřic pro vnější i vnitřní použití. Používá se jako základní nátěr, mezinátěr i konečný nátěr pro dřevěné výrobky jako okna, dveře, podhledy, dřevěné obklady atd. Snadno se zpracovává, výborně kryje i na hranách výrobků.

klabanos
hodnocení

0x

Já tedy mám nejlepší zkušenosti s lazurou na dřevo ECOLEUM. 1l stojí cca 450Kč ale stačí jeden nátěr a paráda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]