Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s výběrem postele. Nemůžu se rozmyslet. Neumím si dát dohromady pro a proti. Neberte v potaz finanční stránku, ale jen výhody a nevýhody. Matraci si na postel koupím zvlášť, takže ta taky nehraje roli. Ale jinak si nevím rady. Poradíte která je kvalitnější? Jedna je kovová a druhá z ECO kůže. Děkuji.
Ta první je krásná ale spávat bych na ni nechtěla, ta druhá vypadá, že by se na ni i dobře spalo. Co něco takového?, volila bych 200x200. loznice.luxusni-nabytek-m/...
Já to mám také jako Bimbam, jen s tím, že se o spodní čelo vzepřu a postel bezpečně rozvržu. Ta prvné je kouzelná, ale myslím si, že po velmi krátké době budou postranice z textilu oblýskané, oleštěné a nebude to hezké. Bude to brzy ušmudlané.
Ale postel vypadá úžasně! Celá může mít 270cm na délku? 190 na šířku? Obě postele chtějí velikánskou místnost. Žádné 3x3m! V malé místnosti už ani nepůjde dýchat, jak bude plná postele.
Jestliže máte menší ložnici, musíte si vybrat postel, která nemá spodní čelo. Lépe se kolem ní chodí, není tak prostorově náročná a o pohodlném spaní jsme už psali.
. . . která nemá spodní čelo ale vrchní ano, klidně vysoké, plné, aby si člověk mohl naskládat polštáře při čtení před spaním a neumastil stěnu hlavou.
Je mi líto, ale postel z aukra nedoporučuji. Neustále budete zakopávat a bolestivě narážet na vystupující nohy - rohy. Mám menší výstupky, tak vím, že to není praktické, při nočním vstávání, při úklidu apod. si musí člověk dávat neustále pozor, aby neškrtnul. Nejlepší byly staré válendy, které měly nohy utopené, jestli si někdo na ně pamatuje. Jinak výběr postele je lepší zkusit naživo, v nějakém obchodě, nebo výstavě. Mě by se nelíbila ani jedna, respektivě nechtěla bych ani jednu, není to můj styl. Kovová se nedoporučuje kvůli dobrému spánku, a ta kožená umělá se mě moc nelíbí kvůli tomu čelu a zajímalo by mě vyřešení odvětrávání od spodu. Není to tam utěsněné? Takže z hygienického hlediska by to asi nebylo dobře vyřešené, ale to by člověk musel vidět naživo. Nebyla by jiná možnost, tak varianta dvě mě přijde průchodnější. Máte-li ale 130 kg, tak bytelnější je jednička.
tady asi bude platit co člověk to názor já osobně bych bral tu první, protože 1. dizajnově hezčí 2. u té kovové bych zábranu na nohy přetrpěl tak noc, pak by přišla na řadu flexa 3. ta kožená se určitě nerozvrže
je potřeba vzít v úvahu další aspekty, jako vaši hmotnost a výšku, ale myslím, že by to mělo být vpohodě, obě vypadají celkem robustně
Spáváte na posteli, co má čelo i na straně nohou, běžně? Kolik měříte cm? Co partnerka?
Měřím 172 cm, spávám často na břiše s rukama nad hlavou. Do postele s čely dlouhé 2 m se v této poloze pohodlně nevejdu. Na válendě bez čela mi špičky nohou čouhají ven. Bezpečně vím, že by mi vadilo i těch pár drátů na obrázku č. 2. Dejte si na to pozor dříve, než něco koupíte.
Ahoj, ta první mi příjde hrozně zajímavá, ale přiznám se, že si ji v ložnici neumím tak nějak představit Co se týká druhé postele designově je pěkná, ale pokud je kovová, nedoporučuju, Měla jsem podobný typ, a po pár letech jsem ji nahradila. Postel se při sebemenším pohybu rozvrzala a ani utahování šroubů a podkládání nám nepomohlo. Neuvažovala si o pořízení postele ze dřeva? My jsme si nakonec pořídili tuto,je to sice investice - ale to jak píšeš není rozhodující. Při správné údržbě, doufám ve velmi dlouhou životnost. A konečně nám večer nic nevrže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.