Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam platit za něco co jsem neodebrala

Od: osladilova odpovědí: 4 změna:

mam platit za teplou vodu 57tisic coš je blbost a ted navim na koho se mam obratil aby mi pomohl uvest vše na pravou míru.jestli mi nekdo může poradit jak mam postupovat byla bych rada jsem duchodce a jěště jsem se do takové situace nedostala.dekujii osaladilová

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Paní Osladilová, aby Vám někdo poradil, musíte Vaší otázku rozšířit o další informace. Tak např. za jaké období jste dostala vyúčtování (předpokládám za rok 2008?), pro porovnání kolik jste cca platila dříve, za kolik osob je vyúčtování apod. Obecně se dá říci, že pokud se domníváte, že vyúčtování neodpovídá skutečnosti (což asi ano), tak žádejte písemně vysvětlení u dodavatele teplé vody, resp. u toho, kdo Vám vyúčtování předložil. A udělejte to ihned. Hlavně tam napište, že nesouhlasíte s předloženým vyúčtováním, protože neodpovídá skutečnému stavu. Klidně to napište rukou a nebo někoho požádejte, ať Vám to napíše s kopií, na kterou si nechte potvrdit datum převzetí Vaší reklamace. V případě, že kancelář není v místě, pošlete to doporučeně. Hodně zdaru! A jestli budete ještě něco potřebovat, klidně se ptejte dál a určitě zase někdo poradí.

osladilava
hodnocení

dekuji vam za odpověd.Informace že mam doplacet za odběr teple vody za rok 2008 mi byla zatím zdelena talefonicky.Jsem domluvena ,že tam zajdu osobně ve středu 15.04.09. pokud se nedomluviim tak se opět ozvu .moc děkuji Osladilova

lidka*

Hezký večer! Pokud se ve středu nedomluvíte, tak je požádejte, ať s Vámi sepíši krátký zápis, kde uvedete, že nesouhlasíte s výši vyúčtování za odběr teplé vody za rok 2008, protože podle Vašeho názoru neodpovídá skutečnému odběru. Když to nebudou chtít sepsat, tak to tam neprodleně pošlete a nebo osobně předejte - tak jak jsem Vám už psala. Tak doufám, že se Vám to podaří snížit na normální částku.

chlamak*
hodnocení

0x

Definujte vice co se stalo.. , z jakeho duvodu chteji a kdo zaplatit, tezko hledat reseni kdyz nevime vice..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]