Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flek na zdi

Od: xixi* odpovědí: 7 změna:
Milí radcove, jak mám postupovat při odstranění takového fleku ze zdi? Je to flek od opirani hlavy o zeď. Málem mě trefil šlak, když jsem to viděl. Asi bude potřeba to oskrabat až na zdivo což?
Flek na zdi
Flek na zdi #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

2x

Jo tohle znám a mám doma taky. Jediné co s tím jde udělat je znova vymalovat. Průser je když je okolní malba už starší a není tedy čiště bílá. Před půl rokem jsem to taky opravoval a je to tam zase. Další oprava bude už rohoží či něčím jiným.

hodnocení

0x

Zkuste postříkat savem

hodnocení

0x

Tady pomůže jen nová malůvka a předtím možná omýt mýdlovou vodou,popř předtím oškrábat celou stěnu ,nebo obrousit!

doplněno 30.05.14 17:47:

To Mamina-tady není plíseň! to je malůvka "vyžraná" od potu a mastnoty z vlasů!

xixi*
hodnocení

Je to pozůstatek po nájemnícich. Prozrane až na panel. On je ten byt vůbec taková lahůdka. Myslel jsem, že to tu trochu poklidim a půjde znova pronajmout. Ale tady je na dva týdny práce a hlavně uklízení.

hodnocení

0x

Ty flíčky až na beton bych lehce přesmirkoval do roviny s malbou, pak celou stěnu přemaloval na bílou a můžete pronajímat dál. Asi by bylo dobré na to místo umístit kousek rohože apod, jako ochranu stěny.

hop®
hodnocení

0x

Jo, oškrábat co to půjde, pak přesádrovat Uniflotem a přebrousit. Po přemalování už by to nemělo být vidět.
Mám podobný flek na kuchyňské skříňce nad dřezem, opírám se tam když mě bolí záda, už to je na výměnu dvířek...

To Hop- tak to jsme dva,vlastně tři.moje to zkopírovala a taky se opírá,ale linku již máme novou,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]