Milí radcove, jak mám postupovat při odstranění takového fleku ze zdi? Je to flek od opirani hlavy o zeď. Málem mě trefil šlak, když jsem to viděl. Asi bude potřeba to oskrabat až na zdivo což?
Jo tohle znám a mám doma taky. Jediné co s tím jde udělat je znova vymalovat. Průser je když je okolní malba už starší a není tedy čiště bílá. Před půl rokem jsem to taky opravoval a je to tam zase. Další oprava bude už rohoží či něčím jiným.
Je to pozůstatek po nájemnícich. Prozrane až na panel. On je ten byt vůbec taková lahůdka. Myslel jsem, že to tu trochu poklidim a půjde znova pronajmout. Ale tady je na dva týdny práce a hlavně uklízení.
Ty flíčky až na beton bych lehce přesmirkoval do roviny s malbou, pak celou stěnu přemaloval na bílou a můžete pronajímat dál. Asi by bylo dobré na to místo umístit kousek rohože apod, jako ochranu stěny.
Jo, oškrábat co to půjde, pak přesádrovat Uniflotem a přebrousit. Po přemalování už by to nemělo být vidět. Mám podobný flek na kuchyňské skříňce nad dřezem, opírám se tam když mě bolí záda, už to je na výměnu dvířek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.