Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava šicího stroje

Od: amalka* odpovědí: 5 změna:

Prosím, poraďte, kde bych sehnala 2 uhlíky Elektrocarbon G 120, rozměr 4 x 64,3 mm ke kufříkovému šicímu stroji Lada T 132 ( Minerva ).

Děkuji.

Milena Otevřelová

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

1x

Ten rozměr máte asi špatně napsaný-64,3mm

hodnocení

1x

Třeba zde : vetyskasicistroje.sluzby./...

Já osobně jsem u něj nepochodil-potřeboval jsem díl na stroj a tvrdil že je moc mladý (měl jsem jej asi 3 roky) ,po x letech odešl motorek-opět tvrdil že na to díly nejsou,že je moc starý ,ale at m u jej dám,že to opraví (min.1500kč)nakonec jsem si sám sehnal nový motorek a pedál a strojsi sám opravil !Ale jsou lidi co jsou s ním spokojeni!

hodnocení

1x

zkuste se podívat

elektro-svestka.cz/...

vybrat podobný a upravit dle potřeby

stonek*
hodnocení

0x

V případě nesehnání originálu je možné řešení že šikovný kutil upraví uhlíky jiné (původně větší) a jeich drátek připájí k plíšku uhlíků původních.

hodnocení

0x

Uhlík je i tady, ale asi nepoužitelný

nasejmena.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]