Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závada na Křovinořezu

Od: accept* odpovědí: 8 změna:

Zdarec,můžete někdo poradit.Mám bebzí. křovinořez zn.INAWEST a problém je že když ho nastartuji tak vše běží krásně,ale jak přidám plyn tak se vůbec neroztočí sekací část toho křovinořezu a naopak to chcípne... normálně vše krásně běží na volnoběh ale jak přidám plyn tak vůbec nereaguje a netočí se to kosiště nebo jak se tomu říká.V čem může být problém,děkuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obecně vzato to vypadá na ucpanou hlavní trysku v karburátoru. Volnoběžná tryska funguje dobře, ale jakmile otevřete klapku tak hlavní nedá benzín a chcípne to.

accept*
hodnocení

aha, děkuji za info.

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Trochu nechápu a tak se ptám. Nereaguje ta věc na co? Běží volnoběh,ale jak přidám plyn, tak vůbec nereaguje. Jako, že se motor neroztočí? Nebo roztočí a neroztočí se ta sekací hlava? Potom, když by se točil motor, tak nezapíná třecí spojka pro roztočení tý hlavy. Vada by byla přímo pod motorem v tý třecí spojce. Nebo by taky mohl být překroucený ten hnací bovden. Chtělo by to lépe vypozorovat a popsat, co to vlastně dělá.

doplněno 02.06.14 20:23:

Ahoj. Tak jak Accepte? Akceptuješ dotaz na to, co to dělalo problém tvému křoviňáku?

accept*
hodnocení

Ahoj,

hele omlouvám se až tet jsem se dostal na email,ale je to ono co přesně popisuješ : Motor se točí a vůbec se neroztočí sekací hlava : takže problém může být v tý třecí spojce. Zítra rozeberu tu třecí spojku a juknu i na hnací bovden.Díky ti za dobré info :))

humbucker*

Ahoj chlape. Takhle to má být. Tak, ať to nemáš moc složitý a drahý. Ale, zase sem dej vědět jak to dopadlo. Čau.

hodnocení

0x

pokud je v záruce - reklamovat! jinak servis; výrobce?

accept*
hodnocení

v záruce už není,výrobce nějaká neznámá zn. IN WEST mám ho asi 5 let,koukal jsem na netu na jejich stránky ale bohužel na firmu byl podán konkurz asi před 3 rokama.

hodnocení

0x

a co vzduchový filtr, je čistý? ten se chová stejně, nelze vytočit do vysokých otáček

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]