Nejste přihlášen/a.
Zdravím zkušenější a zkušené,
Mám nalakované dveře lesklým emajlem, natíral jsem je sám, nechci je takový, každá nerovnost je vidět. Stačí je přelakovat matným berbarvým lakem? Stávající odstín nechci měnit, pracně jsem si namíchal sám ze tří barev, abych mixoval znovu, to asi ne, byla by to dražší záležitost. Jsou totiž dohromady čtvery. Z plných jsem dělal prosklenné. Co je obrázku, jsem "vymyslel". Tady to není vidět, ve skutečnosti se nerovnosti zvýrazní. Dík za rady ...
Pod lesk musí být příprava povrchu naprosto dokonalá. I ta sebemenší nedokonalost se na lesku projeví a vše je strašně vidět. Teď ti už nic jinýho nezbývá, než to zkusit přelakovat nějakým lakem s co největším matem. Snad to bude fungovat.
Ano, pod lesk je velmi důležitá dokonalá příprava podkladu, jak jsem zjistil. Míchal jsem mat a lesk, ale že z toho vyleze tohle, jsem nepředpokládal. Chtěl jsem polomat. Kdysi jsem podobně mixoval jiný odstín a povedlo se, aniž bych o výsledku nějak přemýšlel. Teď je zřejmě jinej poměr a lesk to vyhrál, k mojí nelibosti. Zachovám se podle zminěných rad ... děkuju za ně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.