Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchá pěna na koberce

Od: atrama® odpovědí: 3 změna:

Prosím máte někdo zkušenost se suchou pěnou na čištění koberců? Případně poraďte značku. Vždy jsem koberce čistila na mokro, ale potřebuji, aby se po koberci dalo hned chodit, tak chci zkusit tu pěnu. A čistí to dobře? Prosím o zkušenosti, děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

použili jsme prášek od vorwerk,není to pěna,ale bylo to fajn.po vklepání prášku do koberce,po určité době vysát,koberec byl čistější a voněl...

zwiki*
hodnocení

0x

Ahojte.Doma používáme výhradně "čistič" v podobě prášku.Je to prostředek s výbornou absorpční schopností, protože ten dokáže pohltit prach i nečistoty.Posypeme,necháme chvilku působit a vysajeme.K tomu nám to ještě provoní byt :)

jabraka*
hodnocení

0x

Suchou pěnu nedoporučuji.Když jsem u jedné důchodkyně v Praze čistil koberce kärchrováním,tak jsem byl překvapen úkazem,že nádržka odpadové vody byla najednou plná pěny.Dokonce pěny,která byla úplně tuhá,že se nedala z kyblíku ani vyklopit,.Tak jsem tu špínu rukou vydlabal do WC.Po spláchnutí se pěna nedala ani spláchnout,pořád lezla ze záchodové mísy ven.No hrůza.Paní se pak přiznala,že poslední dva roky koberce čistila pěnou a houbou.Pěna po vyschnutí zůstala v koberci a byl skutečně problém se jí zbavit.

Je jasné, že prášek zůstane trvale ve vláknech koberce a vysavač si s ním neporadí.Povrch sice vypadá čistý,ale chudáci astmatici,když se postupně dostává do ovzduší.Proto používáme zásadně kärchrování,koberec zůstává vlhký asi dvě hodiny.Ale v čistých ponožkách po něm chodím hned.-

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]