Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solární elektrárna a její registrace

Od: petec odpovědí: 1 změna:

Zvažuji fotovoltaický panel a dnes jsem četl článek o nutné registraci těchto elektráren. zpravy.e15.cz/...

Zajimalo by mne, od jaké velikosti a množství panelů je fotovoltaický systém považován za elektrárnu? Podotýkám, že mám zájem o velmi malý systém samozřejmě nepropojený se síti.

dovedeno adabsurdum bych měl možná platit i ze solární nabíječky mobilů
osobně to považuji za banditismus, protože výpalné které se musí platit za budoucí likvidaci by nebylo nutné, protože likvidační firma na recyklaci i tak bohatě vydělává
jaksi nechápu, že jsme takové ovce a necháváme si to líbit

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud budete dodávat do sítě, tak je registrace nutná, ale pokud bude provedení bez dodávek do sítě, tak nic registrovat nemusíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]