Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na tesaře

Od: samurraj® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, máte někdo nějaký tip na levného tesaře (Liberecký kraj)? Sháním někoho na stavbu pergoly a stání na auto. Pokud dáte nějaký tip byl bych vděčný. Vašek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

waffentrager
hodnocení

0x

snad neurazím admina a neporuším moc pravidla. Já jsem byl spokojen s těmito kluky:

tesarstvibocan.cz/...

Sice dělali velkou střechu, takže nebyl problém s dálkou. Nejsem ale schopen říci, zda budou schopni za dobrou cenu udělat Vám přístřešek a altán než jiní v okolí Lk. Já je mohu doporučit pro jejich vysokou kvalitu práce.

hodnocení

To je moc daleko, to bych dal za dopravuné víc jak za materiál :) ale i tak děkuji.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Poptejte info třeba od: Jizerské-roubenky. Žako Jbc, Trastap Koberovy, Krabb Žel.Brod a pod. Liberečáky neznám. Internet napoví. Googluj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]