Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,opravuji starý dům,některé zdi byly kamenné,tak jsem je nahodil novou omítkou a následně po vyschnutí naštukoval.nyní mám problém se spodní částí stěny,která mi nechce vyschnout.stále se dělají mapy.poradí někdo nějaké řešení?podlaha je odizolovaná zeď nikoliv.děkuji za odpověď
Ahoj. Včera jsem tu něco popisoval na podobné téma. Renovace sklepa. Tu sanačku jsme asi před dvěma roky taky použili i se sanačním štukováním na zeď s terénem z venčí. Stará se salmiakem byla odstraněna až mezi spáry cihel do hloubky asi 3-4 cm. Zatím tím nic neprolézá, i když to za zdí není moc dokonalé. Je tam jen nějak nacpaná bublinkatá Nopová folie. Může za ní i nějak zatékat a dole nemusí taky být správně napojená. Kamenná zeď by se asi měla nechat spíš obnažená pro lepší osychání vlhkosti na těch kamenech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.