Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Global Energy

Od: cmelak® odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny,

přešel někdo v rámci plynu ke Global energy? Bydlím v Berouně a mám RWE (standard), Global energy je levnější. Vzhledem k tomu, že mám domek (vytápění a vaření plyn) uvažuji o přechodu k jinému poskytovateli. V úvahu přichází ČEZ, EON a Global energy, který patří k nejmenší. RWE mi nabídl tarif optimal, podrobnosti jsem přiliš nestudoval, ale žádná bomba to nebude.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

podrobnosti NUTNO studovat...třeba výpovědi a tak , penále, za nedodržení smlouvy...hlavně to moc malým písmem...to bohužel za Vás nikdo neudělá...já tedy ze zásady něměním...už mne obešlo tolik naháněčů...za špětné rozhodnutí si mohu sám. Proč si mám říkat , že jsem naletěl někomu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]