Nejste přihlášen/a.
jak složitá je údržba vody v bazénu, jakou chemii používáte? Jak často je potřeba měnit vodu? Smrdí voda? Smrdí vám od té chemi kůže? Jak často se do té vody dává nová chemie.
Chci pořídit na zahradu bazén třeba dva až tři metry na délku, jsem v tom úplný začátečník. Děkuji za případné odpovědi.
koupil jsem si v loni narychlo bazén, kulatý 3,6 x 0,8. s kartušovou filtrací. startovací sadu chemie, kterou jsem použil podle návodu. vodu jsem neměnil, nic navíc jsem s ní nedělal a chemii jsem ani všechnu nevyužil a mám ještě na letošek určitě, kromě vločkovače, ten tam padl celý. údržba takového bazénu je podle mne tak max. tisíc kaček na sezonu
Ahoj. Na tohle téma tu toho bylo napsáno už dost, a dalo by se něco pohledat. Jen zmíním. Když se nebude vyhřívat koupací voda na nějaké moc vysoké teploty, bude se v ní tvořit menší množství vodu kazících organismů. Potom budou i náklady na její údržbu nižší. Olafe, v té 1000 koruně budou asi i náklady na provoz čerpadla pro cirkulaci filtrací?
Díky.
když dám tady na Poradte do hledání slovo bazén, tak se mi moc diskuzí na dané téma právě nezobrazilo. Proto nové téma.
Brácha i moje známá má už několik let bazén o průměru 4,5 m.jednou týdně tam vlije 1 litr Sava original a přes noc má puštěný filtr a vodu má pěknou,čistou,bez zeleného nádechu,jak to někdy v zahradách vidím a nikdo z nás neměl nikdy žádné zdravotní problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.