Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tyto vruty

Od: sonyboj* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu, kde sehnat vruty 2,5 x 10 mm, s čočkovou hlavou, celozávit, s křížovou drážkou. Povrchová úprava proti korozi.

Prošel jsem kde co, ale nic nenašel. A když, tak obyčejné vruty s rovnou drážkou, neměly celozávit a minimální odběr byl 200 kusů. Já jich potřebuju cca 20 a je důležité, aby splňovaly dané parametry, nanejvýš by mohly být o 1 - 2 mm delší .

Kde sehnat tyto vruty
Kde sehnat tyto vruty #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Myslím,že objednávat přez net je blbost.Za šrouby dáte 30 korun a poštovné bude 150. Normálně v železářství,baumax,obi...

doplněno 25.05.14 10:59:

marcopol.cz/...

hodnocení

0x

tady je nerez, ale 3x10

vruty-fischer.cz/...

sonyboj*
hodnocení

Ten nerez by byl super, ale má jen zapuštěnou a ne čočkovou hlavu a já potřebuju průměr 2,5. Je to na pickguard u kytary za 25tis. A to se mi nechce převrtávat. :)

moula*
hodnocení

0x

Poptejte se u nějakého opraváře kytar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]