Dobrý dem, mam Ytong Theta 50cm.Fasáda:krok 1: lepidlo Weber elastic tahaná 1cm hřebenem a do lepidla perlinka vertexpotom nevím zda to krok 2: ještě přetáhnout lepidlem aby nebyla vidět perlinka která sem tam prostě vykoukne i když se snažíte sebevíce.nebo stačí krok 2: zbrousit napenetrovat a dát finílku weber.pas extraClean silikon silikátová omítka s progresivním samočistícím efektemdoplněno 26.05.14 08:17: síla zdi 50cmnejdříve jsem na penetroval penetrace weber podklad UNI na savé povrchypo tom jsem tahal lepidlo Weber ELASTIC 1cm hřebenem a do lepidla natažená perlinka vertexa nyní nevím zda mám ještě přetáhnout lepidlem aby nebyla vidět perlinka, která tu a tam vykoukne i když jsem se snažíl sebevíce.nebo stačí zbrousit napenetrovat a dát finálku weber.pas extraCleansilikon silikátová omítka s progresivním samočistícím efektem
Možné obě varianty.brousit moc neee,jen víceméně strhnou,tam kde se podařilo udělat, hrany.s druhou je jen dražší o další vrstvu lepidla.I když druhá také záleží jakse dobře či špatně udělá stěrka s perlinou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.