Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šicí stroje - jaký koupit

Od: droly odpovědí: 2 změna:

dobry den ,

potreboval bych poradit jaky šici stroj dnes koupit

mechanicky,žadný elektronicky,dobrá dostupnost dílu

přemýšlel jsem o Toyota ESG 325

cena kolem 5000,-kč

potřebuji na zašívání oděvů ktere se rozparaly,roztržení dětských kalhot apao.někdy ukončit závěs...

mám děti ve své péči,tak je to každou chvili něco děkujiDavid

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

3x

Mám už asi 8let šicí stroj Toyota SE04 RS2000,taky na takové potřeby ,jak píšete,zapošít delší kalhoty,záplaty na dětských teplácích,manžel modráky atd.Nejsem kdovíjaká švadlena,snad sem tam nějakou drobnůstku do bytu si spíchnu (polštářek,závěsy,záclony..)a na to postačí,Stál tenkrát cca 7000Kč,teď je to všechno zase levnější.Musím zaklepat,nikdy mne nezklamal,takže klidně do toho jděte. :)

Lenka

kejki
hodnocení

0x

Když si na aukru nebo přes inzerát koupíte funkční elektrickou Veritasku s cikcakem, tak zašijete a obroubíte taky všecko a pořídíte to do 1.000,-.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]