Nejste přihlášen/a.
Sekačka AL-KA 38.E je opravdu nezmar ! Utopikla se mi při povodni v roce 2009, vysušil jsem ji na slunci, prostříkl ložiska KONKORem a ona jela dál. Nyní se však nerozbíhá, protože odešel rozběhový kondenzátor (je v něm díra a vytekl elektrolyt). Jenže ten kondenzátor nejde vyjmout ! Jde s ním otočit nalevo i napravo cca o 90 st., ale dál už ne a vytáhnout také nejde. Pokud jsem mohl vidět, tak je naražen na nějakém čepu, který je uložen v plastovém korpusu. Prosím o radu, jak ten kondík vytáhnout.
Jednu jsem měl nedávno rozebranou kvůli motoru,kondík jsem mět taky venku ten tam byl normálně našroubovaný.
Díky moc za foto, nyní už je jasné, že je kondík našroubován, ale jak se Vám podařilo vytáhnout i tu matici, když z druhé strany není vidět, je tam jen takový plastový čípek. Ale alespoň vím hodnoty toho kondíku z té fotky. Nevíte, kde by sa dal koupit?
Ta matice tam není,to jsem dal jenom fotku z netu.Je to zašroubované v plastu,v tom čípku je závit.Kondík koupíte Ty hodnoty NEBERTE jak píšu je to jenom ilustrační foto co tam je našroubované.Já to nemám doma má to tchýně jinak bych to znovu rozdělal a kouknul na hodnotu.I když to je taky blbost,kondík je podle výkonu motoru a ten bude jiný.Koukněte na štítek na sekačce bývá tam hodnota napsaná.
Koukněte sem,zabívají se prodejem náhradních dílů na AL-KO.Popřípadě by určitě poradily,je tam i odkaz na stránky výrobce s podrobným katalogem.
doplněno 24.05.14 12:33:zabývají
doplněno 25.05.14 20:50:Omlouvám se parts.al-ko.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.