Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

El.sekačka AL-KA 38.E

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Sekačka AL-KA 38.E je opravdu nezmar ! Utopikla se mi při povodni v roce 2009, vysušil jsem ji na slunci, prostříkl ložiska KONKORem a ona jela dál. Nyní se však nerozbíhá, protože odešel rozběhový kondenzátor (je v něm díra a vytekl elektrolyt). Jenže ten kondenzátor nejde vyjmout ! Jde s ním otočit nalevo i napravo cca o 90 st., ale dál už ne a vytáhnout také nejde. Pokud jsem mohl vidět, tak je naražen na nějakém čepu, který je uložen v plastovém korpusu. Prosím o radu, jak ten kondík vytáhnout.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Dej sem fotku.

doplněno 24.05.14 12:20:

A je to spíš Al-KO, ne?

doktpr365*
hodnocení

2x

Jednu jsem měl nedávno rozebranou kvůli motoru,kondík jsem mět taky venku ten tam byl normálně našroubovaný.

El.sekačka AL-KA 38.E
hodnocení

Díky moc za foto, nyní už je jasné, že je kondík našroubován, ale jak se Vám podařilo vytáhnout i tu matici, když z druhé strany není vidět, je tam jen takový plastový čípek. Ale alespoň vím hodnoty toho kondíku z té fotky. Nevíte, kde by sa dal koupit?

doktpr365*

Ta matice tam není,to jsem dal jenom fotku z netu.Je to zašroubované v plastu,v tom čípku je závit.Kondík koupíte Ty hodnoty NEBERTE jak píšu je to jenom ilustrační foto co tam je našroubované.Já to nemám doma má to tchýně jinak bych to znovu rozdělal a kouknul na hodnotu.I když to je taky blbost,kondík je podle výkonu motoru a ten bude jiný.Koukněte na štítek na sekačce bývá tam hodnota napsaná.

hodnocení

Tak to je prima, budu točit, až to povolí ! Štítek asi nebude už čitelný, ale mám manuál a tam by to mělo také být.

doktpr365*
hodnocení

0x

Koukněte sem,zabívají se prodejem náhradních dílů na AL-KO.Popřípadě by určitě poradily,je tam i odkaz na stránky výrobce s podrobným katalogem.

doplněno 24.05.14 12:33:

zabývají

doplněno 25.05.14 20:50:

Omlouvám se parts.al-ko.com/...

naradi-vitek.cz/...

hodnocení

Nechtěl jste dát nějaký link?))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]