Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu použít?- Cementový potěr 30

Od: 11* odpovědí: 4 změna:

Zdravím chtěl jsem se zeptat zda mohu použít cementový potěr Cemix do základu jako beton? Zbyl mi jeden pytel a chci se ho zbavit tak zda je to možné bude sloužit jako základ pro věšák na prádlo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano zcela bez problémů.

Pokud bude základ dostatečně veliký a hluboký, tak je úplně jedno jaký beton použijete.

11*

A mám přidávat šterk nebo větší kameny?

hodnocení

0x

A proč ne? Cementový potěr je jen jiný název pro beton,i když má nevhodné složení na velké betonování!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jo, mrskni ho na samé dno výkopu a budeme o tom vědět jenom nás pár. A my to nikomu neřekneme. Taky jsem do základů pod plot nacpal několik přitvrdlých pytlů cementu. A stojí dodnes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]