Nejste přihlášen/a.
Chci jsi na chatě postavit dřevěný domek na nářadí a na ruzný bordel ,nevíte o nějakém návodu (plánku)?
Svejku,
Já jsem postavil takovou boudu téměř zadarmo.Jen za mozoly a pot.S kamarádem jsme rozebrali staý dřevěný vagon a většinu prken použili na tuto stavbu.Pak jsem sehnal za pár Kč(s) bednění z dovezeného stroje a několik trámů a vyřazené panely z bouračky garáže.Cihly z bouraného komína.Cement odpaďák z cementáren.Polystyren z balicích odpadů.
Konstrukce zcela jednoduchá.Kostra z trámů na základovou desku stropu sklepa,stojky v rozích a v místě dveří a verandy.Zavětrování v koutech a na to střecha ze sbíjených vazníků.Vše pobito prkýnky z vagonu zvenčí,a z bednění uvnitř,mezi to násyp z drti polystyrenuUvnitř na podlahu dřevotřískové desky a koberec.na strop podbití z bedniček a polystyrenové obložení - čtverce dekorační.Jedny staré dveře a okno.
Dnes bych to postavil z vyřazených oken z paneláků.Toho je všude HAFO!
JABRAKA
Jsem přesvědčen, že vám toto udělá radost:
dobry den co treba koupit starsi stavebni bunku nekde v okoli? aby nebyla draha a ani nebyla draha doprava a jerab? jinak by vam stacili tramy 15 na 15 a dat na ne prkna a natrit strechu bych udelal asi sikmou a plech na ni a postavilbych to na nejake betnove pz desky aby to hned nehnilo od zeme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.