Nejste přihlášen/a.
Dobrý den pokazila se mi pračka-netočí se mi buben je to pračka gorenje WA 61101 pračka pere 6 let bez závady...prala jsem jako každý den zapla sem pračku pračka normálne doprala a později jsem zapla další várku pračka napustila vodu a toť vše prostě se zastavila pauza neblikala jakoze byla zapla tak jsem to dala na žďimaní začlo to vypouštět v programaroru nebo desce nevim jak se to menuje proste tzv. Mozek pračky to luplojako vždycky když se měl točit buben ( v tom programatoru to tak vždycky lupalo jak to luplo tak se roztocil buben dokud ta pracka fungovala) ...ale buben se neroztočil a nechala jsem to dokud se to neukončilo a nic...napadly mě uhlíky motoru protoze to to posledni dobou nějak moc jiskřilo jak nikdy a taky poslední dobou motor vydával divné zvuky jakoby tam byly nejake drobky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.