Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušák na prádlo - oprava

Od: tono* odpovědí: 7 změna:

Prosím, umíte někdo opravit vypadlý drát ze stojacího sušáku na prádlo? Je to klasický typ s rozkládacími ramen. Na jedné straně se uvolnil a teď mi trčí a překáží při věšení. Protože je sušák jinak velmi pěkný, ráda bych si drát opravila. Zkusila jsem použít tavnou pistoly a drát vrátit zpět, ale drželo to jen krátce. Pod vahou prádla se opět uvolnilo. Děkuji za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jakékoli lepení nebude držet.

Jediná možná oprava je drát přivařit, ale tím zase přijdete o lak na sušáku, takže už nebude hezký.

A protože nový stojí 200,- tak doporučuji výměnu za nový.

hodnocení

3x
Uvolněte - ulomte drát i na druhé straně a zahoďte ho.
Věšák bude sloužit i nadále. Ušetříte dvě stovky.
doplněno 22.05.14 14:42: Už jsem viděl na místě chybějících drátů provrtané trubky a natáhnutý silon.
Poslouží stejně. Ušetříte dvě stovky.

hodnocení

2x

U levnějších sušáků se toto stává. Když se mi to stalo, ulomila jsem drát i z druhé strany, a sušák sloužil i dále...:) Stejně věším prádlo "ob" dráty, hlavně povlečení, aby rychleji uschlo, takže je to jedno... :)

lubos55
hodnocení

0x

Myslím, že přivaření drátu není dobrá odpověď. Jedná se o trubku s tenkou stěnou. Elektroda vypálí díru. Spíše bych doporučil zkusit pájku.

A už jste někdy slyšel o MIG nebo MAG (CO2)...

bohdan
hodnocení

0x
Ja som to poriesil jednoducho tak, že drôtik som ohol a na to nasadil gumičku do vlasov...

futra
hodnocení

0x

Já ho vždycky ulomím úplně a natáhnu ( navážu) místo něho umělý bílý motouz .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]