Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před nějakou dobou jsem zahlédla v teleshoppingu kráječ na zeleninu, je to kulatá krabice s (zeleným?) víkem, na tom je jakási klička a tou se otočí a zelenina je na kostičky. Nebo tak nějak Nevěnovala jsem tomu pozornost, ale teď bych se ráda na to podívala blíž a nikde to nenalézám. Dokonce koukám do zblbnutí na teleshopping a od té doby nic
Nevíte, jak se ta vymoženost jmenuje nebo kde ji najdu? Díky, moxa
Tož, za ty prachy mám elektrický a ne ruční s převodama z umělé hmoty. Možná, že si to myslím blbě, ale už vidím, jak lehce točím kličkou a strouhám třeba mrkev. A ta střeva, převody, si to dají líbit.
oscom.cz/... Bleskově, namátkou. Třeba.
Cena je příšerná, ale dá se sehnat i levněji. Jen jsem si to chtěla prohlédnout. Elektrický jsme měli půjčený, ale je hlučný a syn se ho bojí a druhého budí, navíc je hrozně velký. Zkusím najít nějaké zkušenosti. Šlo mi o ušetření času, máme opravdu velkou spotřebu salátů a poslední dobou se mi zdá, že furt jen krájím . Mrkev chroupu celou, ale taky se mi nezdá, že by to šlo tak snadno, hlavně se bojím, že se to hned ztupí nebo rozbije.
Jde mi vysloveně o kostky nebo větší kusy, strouhat nebudu...
Dobrý den.Kráječ s kličkou jsem neviděl,snad před 30 lety.Byl tu Nicer Dicer Plus -zelená krabička obdelníkového tvaru v zelené barvě vše.Prodáva a rozesílá nakup-raz-dva.cz/...
doplněno 21.05.14 13:59:Je to ono? elektro.avizo.cz/...
Pokud nechcete elektrický, tak věřte tomu, že rychlejší a efektivnější, než točení klikou je toto:
Já vážně nechci strouhat
V TV to mělo další kotouče a dělalo to větší něco jako kostky, o to mi šlo.
To je celkem jedno, jakákoliv činnost i s nějakým "kostičkovacím" kotoučem bude na tomhle výmyslu dřina
"koukám do zblbnutí na teleshopping a od té doby nic"
Pochopitelně, výrobci se podařilo doprodat neprodejné zásoby a už nemá důvod to vyrábět . Jestli chcete ušetřit nervy, námahu, čas a peníze, nic takového nekupujte.
Před časem jsem zdědil něco podobného (spíš mixer) a bylo mi divné, proč je to skoro nepoužité. Pochopil jsem při prvním pokusu o rozmixování borůvek (!). Jednou rukou to musíte velmi pevně držet a druhou vzhledem k převodům do rychla velmi ztěžka točit klikou (když je to prázdné, točí se to skoro samo). Věřte, že tyhle dva úkony zároveň jsou prakticky neproveditelné. Od té doby už přístroj zase leží v kredenci a čeká, až ho po mě zdědí potomci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.