Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sundat folii z plastových oken

Od: sanyo* odpovědí: 5 změna:

Známý zakoupil rozestavený RD s plastovými okny - která jsou zabudována cca 5 let, dosud je na nich folie, která nejde vůbec sundat. Neznáte někdo nějaké fígle - namočení, fény a pod. nepomáhá! Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cacab*
hodnocení

0x

To jakože se ani po nahřátí horkovzduškou folie nezměkne a nejde sloupnout? to je divný.Pak zkusit asi jenom nějakou chemii, naleptat acetonem nebo něco takovýho, ale aby to neporušilo to plastový okno.Zkusil bych to na malém kousku.

hodnocení

0x

Pokud byste zapomněli ochrannou fólii déle než 2_3 týdny sejmout, zvláště na slunci by se mohlo stát, že už nepůjde dolů. Toť vyjádření jednoho z četných výrobců plastových oken. A co teprve po pěti letech?
ablak.cz/...

hanasla
hodnocení

0x

Já na všechno používám cilit bang.Zkuste kousek odchlípnout a nastříkat.

jambus*
hodnocení

0x

Strejci,přesně tak. Nás na to upozorňovali hned při montáži.Takže všichni ostatní:po zednickém zapravení ,folii co nejdříve dolu,protože jak si stím pohraje čas a sluníčko je průšvih. A přát někomu trpělivost při sundávání snad ani nebudu.Trhá se to po půl centimetrech

doplněno 09.04.09 13:48:

netuším jak se mi tam dostal ten smajlík.Jen jsem napsal předložku ,,po"

výtka
Upozornění od sys maverick 09. 04. 2009 13:56:21

no přesněji psal jsi : a po a jelikož jsi to napsal dohromady tak to je zkratka pro smajlika :)

jambus*

Děkuji za objasnění záhady.Člověk se pořád učí.*cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]