Ahoj všem nevi nekdo kde bych sehnal takovy ten kotouček ktery se lepi na sklo u stolu? Prikladam foto mohlo by to byt i hranate. Hledal jsem kde se dalo ale nic jsem nenašel. Diky moc všem za rady.
Ahoj.Nejdříve se spojte s prodejcem,kde jste stůl kupoval.Lepší bude napsat výrobci stolu a poprosit o zaslání.Mě vždy vyhověli,když se mi něco na něčem rozbilo.
Ahoj diky vsem za odpovědi prave ze jsem hledal vyrobnu zeleza tam nic takoveho nemají a zamecniky jsem nehledal zkusim. Co se tyce toho ze bych se spojil s vyrobcem to asi nepujde jelikož si ten stul chci udelat sam od zakladu. Jinak jsem se dival co jste daval odkaz je to skoro stejne ale cena je trochu nekde jinde i tak diky vsem za cas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.