Typ stresnich oken Od: lala87 19.05.14 21:22 odpovědí: 11 změna: 22.05.14 14:37 Ahoj poradte jaky typ střešních oken mám zvolit pro výšku nadezdívky cca 150cm
kyvné nebo výsuvně kyvné?
Dík
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
albatros498022*
19.05.14 23:10
1 x
Jednoduhá rada střešní okna žádná, udělal bych vikýře a je klid, každý střešní okno je jem k vzteku a žádné není dokonalé.
Ano to je většinový názor, bohužel ne vždy je to možné( např kvůli sousedům)
a ja budu vykyrova okna ovrít kdyz pozedníce je skoro 1.7m vysoko + jeste trám
Tím se nezatěžujte, příprava pro vikýře se musí dělat už při stavbě, ne je dodělávat do hotové střechy jako střešní okna
Vybral jsem na konec kyvná okna roto R48
Teď už jenom dobře poptat( dá se sehnat klidně o 40% levněji oproti ceníkové ceně výrobce)no tak to kdybych sehnal to by byla paráda
0 x
Výklopně kyvná Např Velux GLU 0055 MK..?
a proc vyklopne kyvná na tak vysokou nadezdívku když se z okna stejen nepodívám?
Já se ze 150 cm ještě dost slušně podívám a první bouřka Vám to vysvětlí. Když ne Velux tak Roto
a chci komplet plastové ne poplastované
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.