Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit boty?

Od: p4v3ls* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Cca rok staré boty se mi prodřely na patě a začíná mi výstužní plast odírat nohu. Dá se stěmi botami něco dělat? Nějak tu patu zadělat? A jak u dalších bot předejít takovému problému? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, já netuším o jaké boty se jedná. Ale je to na reklamaci. Jinak lze navštívit opravnu obuvi...

hodnocení

0x

Možná že na vině je způsob obouvání a zouvání bot - nerozvázané, nerozepnuté se násilím přetahují přes paty. Vidím to na synových botách - stejný problém. Spravit to s největší pravděpodobností nepůjde a preventivně bych doporučila obouvák (ochrání botu i patu) a rozvazovat při zouvání...

p4v3ls*
hodnocení

Jedná se o skate boty zn. FALLEN . Takže nazouvání v nerošněrovanejch botách, noha kloktavá...

hodnocení

0x

jelikož nevidím uvedené boty, nedovolím si stanovit, zdali je to na reklamaci, nebo běžné opotřebení. Každopádně jděte ke šveci nebo ševci, popřípadě k opraváři obuvi a on prohlédne obuv a navrhne nejlepší řešení.

jabraka*
hodnocení

0x

Tento problém spravuji celé rodině,ovšem po delší době nošení.Večer nalepím kousek pevného,nejlépe flanelu,silikonem na ten opatek.Zase to vydrží aspoň půl roku,aspoň se nemusí botičky vyhodit.

JABRAkA

mace*
hodnocení

0x

Víte je to docela složitý případ ale vše se dá zachrínit.V drogerii se dostane koupit samolepicí souprava na podlepení obuvi.Mojí ženě se stalo něco pdobného jako Vám a tk jsem to vyřešil Tímto způsobem a mohu konstatovat že po dvou letech to drží celkem v pohodě.Ta souprava se jmenuje myslím Soulep.Takže držím palce aby vše proběhlo v pohodě.Váš M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]