Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natření plotku na chatě

Od: pavlikh odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nechal jsem si u truhláře udělat plotové dílce. Je to teď ohoblované čisté dřevo bez nátěru.

Chci si to natřít svépomocí, prosím o radu co přesně bych měl koupit, jelikož v obchodě toho měli opravdu dost. Abych to špatně nekoupil, nebo abych nevzal něco zbytečně drahého.

Uvažuji jestli to i naimpregnovat. (plotové sloupky jsem kupoval hotové a jsou naimpregnované).

Impregnační nátěr tam také prodávají?

Prosím o rady, děkuji

P.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co člověk, to názor. Samozřejmě ten nejsprávnější názor.
Ono se nedá poradit nejlepší nátěr. Každej má něco do sebe a v něčem kulhá.
Kdysi jsem používal Luxol, pak Xyladecor, následně Milesi nebo Sadolin a teď naposledy Remmers.
Aby to nebylo tak jednoduchý, tak jdou ještě vodový, syntetický, slabovrstvý, silnovrstvý. A to jsem jistě na ledacos zapoměl.
Tak a teď si vyber.
Být tebou, tak si obejdu pár obchodů a poptam se. Těmi obchody nemyslím nějaký super, hyper, mega nesmysly, kde nejsou prodavači, ale podavači.
A co tě zaujme tak si kup.

klabanos
hodnocení

0x

Já jsem koupil Nátěr Ecoleum. Je to Polský výrobek. Měl jsem podezření, páč všichni víme, jak je to s Polskými výrobky, ale bylo to nad očekávání.Má to v sobě lněný olej a stačí pouze jeden nátěr a je na dlouho hotovo. Já jsem vybral odstín týk natřel jsem tedy dvakrát pro jistotu a je to bomba. Ale podotýkám, že je to pěkně drahý. Jeden litr stojí cca 450 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]