Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechal jsem si u truhláře udělat plotové dílce. Je to teď ohoblované čisté dřevo bez nátěru.
Chci si to natřít svépomocí, prosím o radu co přesně bych měl koupit, jelikož v obchodě toho měli opravdu dost. Abych to špatně nekoupil, nebo abych nevzal něco zbytečně drahého.
Uvažuji jestli to i naimpregnovat. (plotové sloupky jsem kupoval hotové a jsou naimpregnované).
Impregnační nátěr tam také prodávají?
Prosím o rady, děkuji
P.
Já jsem koupil Nátěr Ecoleum. Je to Polský výrobek. Měl jsem podezření, páč všichni víme, jak je to s Polskými výrobky, ale bylo to nad očekávání.Má to v sobě lněný olej a stačí pouze jeden nátěr a je na dlouho hotovo. Já jsem vybral odstín týk natřel jsem tedy dvakrát pro jistotu a je to bomba. Ale podotýkám, že je to pěkně drahý. Jeden litr stojí cca 450 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.