Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr dodavatele elektřiny

Od: kerda odpovědí: 2 změna:

Babička se stěhuje do nového 2+1. Vaření je na plyn, TV má velkou novou a občas si vypere v automatce. Jaký jí vybrat tarif a dodavatele v Olomouckém kraji? Poradíte, nějak se v tom ztrácím. Jo a noťas má kvůli spojení s vnoučaty, ale neumí s ním, jen je přes den zapnutý.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jsou malé odchylky podle krajů. Někde se seženou i výhodnější regionální dodavatelé ale můžu s klidem doporučit slováky Energie2 ti mají opravdu dobré ceny zvláště pak když k nim převedete i plyn. Zařizoval jsem to pro dceru. Sám zemní plyn nemám tak jsem jen s elektrikou zůstal u Centropolu.
Na ten sice lidi nadávají protože jeho obchodní zástupci se představují jako zaměstnanci společnosti která kontroluje smlouvy po Čezu jestli vás čez neokrádá. Když si ale člověk jednání zástupců odmyslí tak je Centropol proti Čezu výhodnější. U mě dělal rozdíl ve vyúčtování 3000 ale u babči to tolik nebude. Já elektrikou i přitápím.

hodnocení

0x
Jiny dodavatel u ni udela tak 50-100kc za rok, takze bych neresil a tarif obyc, jiny vam ani nedaji. Pokud nemate bojler nebo primotopy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]