Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připevnit TV na dekorativní panel

Od: lendak* odpovědí: 13 změna:

dekorativní panel na zdi a na tom televize...jak se toto dá spískat?.D...jde to vůbec nějak společně připevnit?...pro méně chápavé jsem nakreslila vizuál:*D

Jak připevnit TV na dekorativní panel

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

3x

v rohách bych telku provrtal a projel turbošroubem až do zdi

lendak*
hodnocení

muži mě jde o to jak upevnit tu televizi tak...aby ozdobná deska (viz obr) byla za ní ,ale zároven chci aby deska byla dál od stěny ,tím pádem by se schovaly i kabely od televize atd...

znovu, použijte pevný držák LCD a v ozdobné desce udělejte otvory v místě konektorů pro kabely; pokud chcete televizi i oddálit či přiblížit ke stěně, použijte nastavitelný držák

doplněno 19.05.14 13:55:

google.cz/...

doplněno 19.05.14 13:57:

třeba tento, ale nevíme, kolik TV váží, podle toho vybírejte

drzakyastolky.cz/...

nicolzuzakova
19.05.14 14:15

.

lendak*
hodnocení

no otvor na kabely a ještě otvor na držák ne?..vždyt ten držák musí procházet skrz tu ozdobnou desku...televize bude zepředu na desce deska hned za ní...takže poklud bude telku držet držák vedoucí ze zdi bude muset být deska provrtána i pro držák ne?..já si to furt neumím nák představit:/

V desce bude muset být udělaný uprostřed tak velký otvor aby se do něj vešel složený držák a všechna potřebná kabeláž.
Držák má klouby umožňující kdykoli chytnout televizi a vytáhnout ji z desky. Pokud ji na držáku dáte zpět, schová se držák i kabeláž.

lendak*
hodnocení

aha to jsem právě chtěla vědět,jakou tu desku objednat a jakými otvory...leda mě ještě napadlo ,nešlo by to udělat tak,že by se televize připevnila na desku...a pak celá deska i s televizí na stěnu?

šlo by to jen v případě, že na TV bude osm otvorů pro upevňovací šrouby, obvykle bývají čtyři, takže bude nutné současně přišroubovat desku i televizi, ale budete muset použít nové delší šrouby (delší o tloušťku desky)

lendak*
hodnocení

koukám že to bude docela věda... vůbec netuším kdo (jaký pracovník) tyto práce vykonává...aby to trochu vypadalo...?... já jsem myslela že se připevní tv na tu desku (MDF deska lakovaná)... a pak už se jen deska i s televizí připevní ke stěně..:D

Pokud Vám nevadí že deska bude těsně za TV, tak bych koupil normální držák na TV + desku + delší šrouby.

Na desku si položíte držák a podle něj provrtáte díry zkrz desku. Držák přiděláte na zeď a pak to celé sešroubujete.

Zvládne to kdokoli kdo má vrtačku a nemá úplně levé ruce.

doplněno 22.05.14 12:43:

Prostě kupte desku jakou chcete, kupte držák vhodný pro Vaši TV (počítejte také s vahou deskz) a podle toho držáku tu desku doma provrtáte.

lendak*
hodnocení

Ahoj Requied: ..právě nevadí že bude těsně za televizí...podle mě to vypadá dobře právě...aha takže napřed koupit držák...a až pak nechat dle toho vyrobit desku s otvorama...hm...

nejdřív zjistit váhu TV + desky, podle toho koupit držák na dané zatížení a následně pokračovat dle předchozích rad

hodnocení

0x

a co použít držák LCD s popř. delšími upevňovacímí šrouby

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]