Nejste přihlášen/a.
Zdravím diskutující,
mám jeden dotaz. Plánujeme zateplení fasády RD (firmou) a na severní stěnu, na kterou prší a fouká vítr, chceme dát ještě navíc nějaký obklad.
Zajímalo by mě, jaké existují dostupné obklady, a zda s tím, prosím, má někdo zkušenost.
Díky
Zdravím tazatele.
Já jsem použil na stěny keramický kámen.Obložení stěny celkově zlepší izolační vlastnosti během zimy i léta.A co je hlavní,že Vám vydrží stěna dlouhá léta.
U nás má v ulici už 20 let zaizolovaný baráček vatou a těmi plastovými palubkami .Ze začátku všichni se smáli . Ted co kolikrát natírali dřevěné ploty , štíty , palubky. Se myslím směje on. Myslím že ty plastové palubky stojí okolo 200kč za metr . A za tu cenu koupíte dřevěné . Kde máte pak nátěry co musíte každých cca 5 let natírat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.