Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, může mi někdo poradit. Jaký dřez / materiál a tloušťku / a hlavně velikost a hloubku dřezu koupit do kuchyňské linky malých rozměru , tvar L. Baterii vpravo anebo vlevo. Jsem pravák
Děkuji
1x
Čím menší dřez, tím více vody okolo něj. Tím méně místa na špinavé nádobí.
Myčka se asi nevejde.
0x
Poradím Vám jen ohledně materiálu - volila bych takový ten plastový - co vypadá jako kamený - nevím přesný název. Je to praktické, že Vám o to necinká nádobí a vypadá pořád čistý - narozdíl od nerezového, na kterém jsou vidět zaschlé kapičky. Je trošku dražší, ale určitě se Vám to uživatelsky vrátí
. Při stavbě mojí nynější kuchyně jsem šetřila, dala nerezový a teď mě to mrzí. Takže přeju šťastnou ruku a nešetřete na nepravém místě - dřez se používá dnes a denně.
0x
Linka malých rozměrů? Vemte metr a dejte sem míry! Mám zkušenosti se smaltovaný, kulatým, tmavě hnědým dřezem u kuchyně Mokka. Vzhledově i údržba je u takového dřezu dobrá, jsem s ním spokojená. Dá se v tom mýt nádobí, ale není to žádná pohoda je to trabant, ale funguje velmi dobře, musí být odkapávač, nádobí se oplachuje pod tekoucí vodou. To nerezový dvojdřez v kuchyni Linea /všechno starší typy kuchyní, ale byly časté/ je již mercedes. To nádobí se myje úplně v pohodě. Takže za mě jak praví Hejkal, nešetřete a dejte nerezový dvojdřez. Pokud vaříte, tak to jenom oceníte. Baterii asi vpravo, pokud jste pravák. Berte nejkratší cestu k páce, nebo kohoutkům. Já jsem levák, ale kohoutky mám v prostředku. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.