Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, může mi někdo poradit. Jaký dřez / materiál a tloušťku / a hlavně velikost a hloubku dřezu koupit do kuchyňské linky malých rozměru , tvar L. Baterii vpravo anebo vlevo. Jsem pravák
Děkuji
Poradím Vám jen ohledně materiálu - volila bych takový ten plastový - co vypadá jako kamený - nevím přesný název. Je to praktické, že Vám o to necinká nádobí a vypadá pořád čistý - narozdíl od nerezového, na kterém jsou vidět zaschlé kapičky. Je trošku dražší, ale určitě se Vám to uživatelsky vrátí . Při stavbě mojí nynější kuchyně jsem šetřila, dala nerezový a teď mě to mrzí. Takže přeju šťastnou ruku a nešetřete na nepravém místě - dřez se používá dnes a denně.
Linka malých rozměrů? Vemte metr a dejte sem míry! Mám zkušenosti se smaltovaný, kulatým, tmavě hnědým dřezem u kuchyně Mokka. Vzhledově i údržba je u takového dřezu dobrá, jsem s ním spokojená. Dá se v tom mýt nádobí, ale není to žádná pohoda je to trabant, ale funguje velmi dobře, musí být odkapávač, nádobí se oplachuje pod tekoucí vodou. To nerezový dvojdřez v kuchyni Linea /všechno starší typy kuchyní, ale byly časté/ je již mercedes. To nádobí se myje úplně v pohodě. Takže za mě jak praví Hejkal, nešetřete a dejte nerezový dvojdřez. Pokud vaříte, tak to jenom oceníte. Baterii asi vpravo, pokud jste pravák. Berte nejkratší cestu k páce, nebo kohoutkům. Já jsem levák, ale kohoutky mám v prostředku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.