Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer,praskl nám postřikovač ve spoji chtěla bych se zeptat zda by to šlo zalepit nebo zatmelit a čím?Pokud ano tak stačí to zvenku nebo se to musí nějak napatlat i dovnitř?Děkuji.
epoxidem určitě ne. Je to silon nbo elmi podobný plast a na tom by nedržel. Navíc, zde to není vidět, ale myslím, že je to postřikovač s pumpičkou a jak se tlakuje, tak nádobka pracuje. Měl jsem ho také a také stejná závada. Prostě šmejd.
Vyhodit a koupit nový.
Ano ,je to postřikovač s pumpičkou,už jsme koupili nový,ale říkala jsem si co kdyby to šlo.Děkuji.
Opravovat tento "jednorázový šmejd" je ztráta peněz. pokud chcete opravdu kvalitní výrobek, který Vám vydrží pár let, pak bude lepší koupit ten, který má kovovou nádobu a taky kovové ventily. (Mosazné)
Abych pravdu řekl, taky jsem to koupil. Po čase přestala fungovat pumpa. Vyřešil jsem to tak, že jsem do těla postřikovače vpravil ventilek na kolo, kterým jsem pak nádobu pumpičkou tlakoval. Funguje to dodnes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.