Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korková podlaha - teplo a kočka

Od: iva22* odpovědí: 6 změna:

Bydlím v paneláku a chci vyměnit podlahy v celém bytě.Docela se mi líbí korek,ale nevím jestli není moc studený .Máte někdo zkušenosti s tímto materiálem? Mám kočku,nezůstanou na podlaze škrábance,?Bydlím v přízemním bytě,pod námi jsou už jen sklepy.díky za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

2x

Korek je dobrý.. je teplý, je měký, je odolný, je udržovatelný ... osobně jej zvažuju že si jej taky dám do chodby..

jabraka*
hodnocení

2x

Myslím,že kočka problém nebude,Ta má běžně chůzi velice měkkoučkou.A také jde o to,zda zvolíš plovoučku s imitací korku,nebo dlaždice korek nebo korkové lino¨.

JABRAKA

iva22*
hodnocení

Vůbec jsem netušila ,že existuje plovoučka z korku.firma kterou jsem kontaktovala,mi řekla,že ten korek nalepí na lino,které v místnostech mám.Musím se na to zeptat-co tedy by bylo lepší.Možná bych se měla zeptat i jiných firem.Dost mě mrzí,že mi ta firma neřekla,že existují i jiné možnosti.

jabraka*

Na odkazu je jedna z firem,kterou jsem namátkou na Webu vybral.

lapka.cz/...

JABRAKA

alf*

záleží na tom jaké bylo zadání a také na tom co ona firma nabízí, pokud nabízí jen korek k lepení tak prostě neřekne bežte za roh, tam konkurence prodává plovoučky s korkovým povrchem. Lepit korek na lino mi přijde celkem odvážné řešení, já osobně bych t otak nedělal. Položit plovoucí podlahu na lino je možné (pevné, rovné) ale lepit korek, nevím nevím. V prvním domě jsme měli korkovou podlahu lepenou na beton v ložnici a celkem mě překvapilo jak se i droboučké nerovnosti krásně vyrýsovaly :(, i z tohoto důvodu si to na linu moc nedokáži představit. Ale pokrok pádí, třeba to dnes jde i na lino.

slonbonjohn*

Korkové desky položené na cokoli by se měly tak jako tak přebrousit, pak nemůžou být vidět žádné nerovnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]