Dají se někde vůbec sehnat náhradní díly na splachovač? Je to ten nástěnný umístěný za mísou ovládaný dvěma tlačítky shora - jedno je Stop. Je starý asi 6 let, typ nevím, papíry od něj zatím hledám. Prasklo mi u něj plastové táhlo, které spojuje tlačítko s vypouštěcí šachtičkou. Za jakoukoli informaci děkuje Richard F.
Vem ten poku-venej kousek a di do prodejny kerá to vede jako celek a tam ti to bud prodaj nebo daj tip. Nebo di na návštevu a tam mrkni jestli maji stejnej hajzlík a dyž to nepude tak kup kýbl
Přesně jak říká Kibic. Musíš hledat po krámech. Našel jsem splachovač do dvacet let starýho wc kombíku a tak jsem ho nemusel kvůli prkotině vyhodit. Mít výdrž a hledat a zatím splachovat tím kýblem, no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.