Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám návod ke starší el. troubě EKZ

Od: iz* odpovědí: 4 změna:

Už delší dobu se snažím najít návod ke starší samostatné elektrické troubě. Výrobce: Elektro kovo Zdice (EKZ) Typ: EB-8 Prov. 18 SKP: 29.71.28

Nevím, co ta čísla znamenají, proto je radši uvádím všechna. Troubu jsem dostala bez návodu, používám ji, ale pro jistotu bych se a návodem radši seznámila.

Návod bych potřebovala v češtině nebo v němčině.

Přikládám obrázek zkombinovaný z dvou obrázků z internetu. Mé troubě se více podobá ta vlevo, ale místo jedné diody má dvě (i u horního panelu).

Odhaduji, že ta vlevo je o něco starší než moje a ta vpravo zase o něco novější.

Děkuju všem za pomoc.

doplněno 14.05.14 15:16:

Zapomněla jsem vložit obrázek:

Hledám návod ke starší el. troubě EKZ

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

Toho jsem se bála, že se to nikomu nepodaří najít ...

grand

Suseda ma EKZ KLASIK, aj s navodom, podoba sa to na ten Vas obrazok, chcete nascenovat navod?

iz*
hodnocení

To by mi moc pomohlo. Děkuju.

grand

Mam to nascanovane, poslem Vam to obratom, prosim uviest mail, kam Vam to mam poslat, mozete ma kontaktovat priamo na skl@centrum.sk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]