Mikrovlnná trouba

Od: Datum: 14.05.14 12:08 odpovědí: 7 změna: 16.05.14 20:27

Ahoj, mám už 4 roky mikrovlnnou troubu Whirlpool JT 369, která má i grilovat a péct maso a péct koláče. Zatím používám ohřev, rozmrazování a crisp na hranolky a hamburgery. Když jsem zkusila péct maso na horký vzduch, výsledek žádný. Máte někdo s touto troubou zkušenosti? Díky za radu a hezký den všem.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 14.05.14 13:04
avatar

ano, dlouholeté zkušenosti s Whirlpool, sice trochu jiný typ, ale bez problémů; využíváme všechny funkce, taky často i pečení masa v horkovzduchu; maso ve skleněné míse s víkem, mikrovlny na 160W (ne více, maso je pak tuhé), horkovzduch na 220 - 230st.C, doba dle druhu masa - od 45minut výše

Ohodnoceno: 2x
 
Od: multipla*
Datum: 14.05.14 14:57

Díky moc za rychlou radu. Zkusím to hned zítra od kuřete. Jen ještě jedno, tu mísu asi z varného skla /mám/ a dát ji na tu nízkou mřížku, aby vzduch proudil kolem mísy? Já jsem maso zkoušela péct rovnou na té mřížce a i po půl hod. bylo syrové. Nemám jinou troubu, tahle stála 7 tis. a tak jsem tenkrát myslela, že zastane všechno a pro jednoho že stačí :)

V návodu toho fakt moc není.

Datum: 14.05.14 22:49
avatar

ano, skleněná, Simax; mísu můžete položit přímo na otočný talíř

Ohodnoceno: 0x
 
Od: multipla*
Datum: 15.05.14 07:59

Díky, dám vědět, jak jsem upekla kuře :)

Od: multipla*
Datum: 16.05.14 20:27

Postupovala jsem podle vaší rady při pečení krkovičky. Byla vynikající, povedlo se:))

A díky všem ostatním, co poradili.

Od: kruska
Datum: 14.05.14 15:07

vysledek zádný? tzn že netopí a že v trobě není teplo? asi porucha mikrovlnky , mam tu stejnou troubu a peču kuře na kopretinu na 225

Ohodnoceno: 0x
 
Od: multipla*
Datum: 14.05.14 17:44

Ne,ne, topí. Já ji mám 4 roky, ale ve svém bytě jsem nebydlela, až poslední půl rok. Tak jsem na ní začala dělat až teď. Dala jsem kotlety na nízkou mřířku a horký vzduch, tj kopretina a za půl hoďky vyndala skoro syrové. Když jsem na tom samém pekla štrůdl, byl dobrej, křupavej. Zítra to zkusím ve varném sklu podle rady.

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.