Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám už 4 roky mikrovlnnou troubu Whirlpool JT 369, která má i grilovat a péct maso a péct koláče. Zatím používám ohřev, rozmrazování a crisp na hranolky a hamburgery. Když jsem zkusila péct maso na horký vzduch, výsledek žádný. Máte někdo s touto troubou zkušenosti? Díky za radu a hezký den všem.
ano, dlouholeté zkušenosti s Whirlpool, sice trochu jiný typ, ale bez problémů; využíváme všechny funkce, taky často i pečení masa v horkovzduchu; maso ve skleněné míse s víkem, mikrovlny na 160W (ne více, maso je pak tuhé), horkovzduch na 220 - 230st.C, doba dle druhu masa - od 45minut výše
Díky moc za rychlou radu. Zkusím to hned zítra od kuřete. Jen ještě jedno, tu mísu asi z varného skla /mám/ a dát ji na tu nízkou mřížku, aby vzduch proudil kolem mísy? Já jsem maso zkoušela péct rovnou na té mřížce a i po půl hod. bylo syrové. Nemám jinou troubu, tahle stála 7 tis. a tak jsem tenkrát myslela, že zastane všechno a pro jednoho že stačí
V návodu toho fakt moc není.
vysledek zádný? tzn že netopí a že v trobě není teplo? asi porucha mikrovlnky , mam tu stejnou troubu a peču kuře na kopretinu na 225
Ne,ne, topí. Já ji mám 4 roky, ale ve svém bytě jsem nebydlela, až poslední půl rok. Tak jsem na ní začala dělat až teď. Dala jsem kotlety na nízkou mřířku a horký vzduch, tj kopretina a za půl hoďky vyndala skoro syrové. Když jsem na tom samém pekla štrůdl, byl dobrej, křupavej. Zítra to zkusím ve varném sklu podle rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.