Upéct zkažený sýr?

Od: Datum: 13.05.14 18:12 odpovědí: 5 změna: 13.05.14 19:37
Když upeču např. zkažený sýr, zničím tím škodlivé látky, které při jeho zkažení vznikly? A on pak bude zas ke konzumaci?
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 13.05.14 18:17

*zed* Jak zkažený sýr? Tak, že z něj vylézají červi? Nebo že je plesnivý (nikoliv od výrobce)? Nebo že je starý? No, každý asi máme jiné chutě...

Jen doufám, že svůj dotaz nemyslíte vážně.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: hm®
Datum: 13.05.14 18:22
avatar

Upečením zničíš případné živé organismy uvnitř. Ale to, že už se spousta látek z toho sýru změnila, že tam vzniklo (působením různých plísní, hnilobných baktérií apod.) plno škodlivých "výkalů" atd., to se samozřejmě upečením nevrátí do čerstvého stavu. A že to chuťově nebude k pozření, je také pravděpodobné.

Ohodnoceno: 4x
 
Datum: 13.05.14 18:36
avatar

Ke konzumaci to určitě bude. Ale pravděpodobně jenom jednou. *smich*

doplněno 14.05.14 07:59:

Jo a jestli toho sýra máte větší množství a chcete ho pak prodávat třeba ve stánku na pouti, tak nehrozí ani tak nebezpečí Vaší otravy jako spíš to, že Vás zákazníci zlinčují. Že je sýr starý poznají spolehlivě.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 13.05.14 18:58

Ahoj. Nebašti to! Ani to neopékej! Spíš to zahoď. Říká se, že dobré prase všechno spase, ale přeci nejsi prase.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 13.05.14 19:37
avatar

jestli se chceš pořádně vykakat tak ho upeč a sněz

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.