Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatepleni vchodu

Od: ondra006 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nevím, jakou kdo s tím máte zkušenost, ale zajímal by mě váš názor, jak byste řešili zateplení chodby. Jelikož mám staré vchod.dveře, skrz které mi dovnitř hodně táhne ( nemá cenu jejich rekonstrukce ), plánuji je vyměnit. Ovšem bylo mi navrhnuto, jestli bych nechtěl spíše přistavět malou verandu, protože mi ty vchodové dveře tolik neodizolují. mám malý dvorek, takže bych byl spíš pro ty dveře. Také máme psa, který chodí pořád dovnitř a ven, takže je skoro pořád otevřeno přes den ( když tedy není pod nulou ).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak nové dveře bych vzal už jen kvůli tomu že bude pohodlnější jejich obsluha.

Jinak dle Vašeho popisu není moc jasné co a kde chcete zateplovat. Lépe by to vystihla fotka nebo nějaký nákres.

Pokud postavíte verandu, tak se Vám zvýší teplota na studené straně dveří a bude to pro Vás jen lepší.

hodnocení

0x

Nejdříve musíte dodat více informací, aby byla odpověď relevantní.

Dveře bych určitě vyměnil..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]