Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak upevnit ochrannou síť na plastové okno

Od: chigui* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost jak připevnit ochrannou síť na plastové okno. Do oken nelze vrtat. Když bylo okno dřevěné tak jsem to měla vyřešené tak, že jsem měla sít proti hmyzu rovnou s ochranou sítí v ráměčku. Nevím si jak tuto situaci vyřešit abych mohla mít otevřené okno i když nikdo není doma. Moc děkuji za radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiakia
hodnocení

0x

Ahoj, nedávno nám dělali plast. okna + s dodávkou sítí proti hmyzu. Sítě se upevňují do okna za jeho vnější rám takovým otočným křidélkem (2cm). Nejlepší by bylo objednat si sítě do okna u dodavatele těch oken, protože ten dodá 100% pasující výrobek a do budoucna to máš naprosto bez starostí. A nebo si sehnat nalepovací sítě do oken. Nalepí se z venku, ale vydrží tak max. jednu sezonu, pak se začnou odlepovat (vlastní zkušenost)

pb®
hodnocení

0x

Třeba takhle catsit.cz/...

betaraybill*

To asi proti hmyzu moc nebude

pb®
Ani mě nenapadlo, že by se v rubrice zvířata-kočky ptal někdo na síť proti hmyzu. Předpokládám, že šlo o to, aby z otevřeného okna nevypadla kočka. Mouchy vem čert.

hodnocení

0x

Originál vypadá takto

doplněno 12.05.14 20:24:

To lepení. Nezanechá to stopy na bílém rámu které nepůjdou smýt?

Jak upevnit ochrannou síť na plastové okno

hodnocení

0x

Najděte si firmu, která vám sítě do oken udělá. V rámečcích anebo jako roletku zvenčí. Ta je dražší. Jen se obávám, že ani jedna z nich zloděje nezastaví. Když do Google zadáte jméno své obce a síť proti hmazu, firmu najdete snadno.;) Mám je na všech oknech v rámečcích a tu roletkovou v úzkém okně v koupelně.

doplněno 12.05.14 18:02:

Rámek se sítem se dá velmi snadno z okna sundat, ve dvoukřídlém okně posunout. A tak se dostat při mytí k celému rámu okna. Případně k sušáku nebo truhlíku.

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě by to neměl být problém síť přilepit,buď dvoustrannou lepenkou,nebo butyltmelem.

JABRAKA

emilka12*

Já mám udělané sítě do oken od firmy v rámečku.Firma mě rámečky i zabudovala.Vyvrtali dírky připevnili háčky a přidržení rámu.

hodnocení

0x

bez vrtání?

Není problém. Přilepíte suchy zip (lze koupit již se samolepící vrstvou) a to drží jak ...dobře připevněné. nemám foto,ale jsem spokojen.

chigui*
hodnocení

0x

Nejspíš jsem se špatně vyjádřila, síť proti hmyzu nic neřeší, když se na to kočka pověsí tak jí to rozhodně neudrží a pád z 5. patra je špatný. Potřebuji zabránit vypadnutí kočky, chtěla jsem si pořídit ochranou sít pro kočku, nevím jak to přidělat aby to drželo a kočka nevypadla.

pb®

Jsem ráda, že tu nejsem za blbce a pochopila jsem tu ochrannou síť správně. Tak tedy ještě jednou odkaz catsit.cz/...

Konstrukce se vzepře mezi parapet a stěnu, nic ne nikam nevrtá. Máme doma něco podobného, i když podomácku vyrobené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]