Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boiler DRAŹICE jeden rok starý:

Od: oldpard* odpovědí: 3 změna:

Mám jeden rok starý boiler Dražice a stalo se mi že při pouštění teplé vody vytéká černá, když pustím studenou je čistá. Děkuji za radu .Oldpard

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

to bude táto mrcha,asi rozdělat a vyčistit

Legionella pneumophylis (Legionela) je bakterie, která žije a množí se ve vodním prostředí při optimální teplotě 25 - 45°C. Obvykle žije v tzv. mrtvých koutech koutech potrubí nebo pod úsadami na vnitřních stěnách potrubí nebo zásobníků, které se vytváří z oxidů železa a vodního kamene.

doplněno 11.05.14 14:59:

To je foto bojleru s tvrdou vodou

doplněno 11.05.14 15:05:

brz*palec* předběhl mě ano zvyšte teplotu tá potvora chcípá zhruba při 70 st.

Boiler DRAŹICE jeden rok starý:

brz
hodnocení

0x

Stává se to při stálém nastavení nízké teploty vody. Chce to minimálně jednou za měsíc ohřát bojler na 80 st. Tak je to i v návodě na obsluhu bojleru.

hodnocení

0x

z dotazu - "při pouštění teplé vody vytéká černá"

Legionela barví vodu na černo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]