Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce podlahy

Od: kouba* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všem,

prosím Vás o pomoc, mám v plánu předělat si pokoj. Jak zdi, tak i podlahu. Začal jsem s podlahou odkryl jsem koberec a narazil jsem na desky, které se pohýbaly. Vypáčil jsem desku a čekalo mě nepříjemné zjištění. Pod deskama je škvára a stavební suť. (fotky, které přidávám zachycují jak to vypadá) Dalším problémém je, že pod sutí a škvárou je ipa a pod ní zase desky co je ale pod nima to nevím, tak daleko jsem to nedoloval. Mám představu, že bych první desky vytrhal, škváru plus suť vybral a dal nové trámy, které bych vylil betonem a nahoru přišrouboval OSB desky. A pak bych se rozhodl jestli dát lino nebo plovoucí podlahu. Chtěl bych tímto poprosit o radu jestli to takhle se spávně a pokud ne, tak jak to co nejlevněji zrealitovat. Pokoj mi totiž slouží jen na přespání ale i tak pěkné to tu být může :) Všem dopředu děkuji za odpověď. Jakub.

Rekonstrukce podlahy
Rekonstrukce podlahy #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud si nechceš udělat řadu problémů,nech vše,jak je a polož na prkna OSB desky,nebo sádrovláknité desky.

JABRAKA

.

kouba*
hodnocení

Dobře, a mám mezi to ještě dát nějakou parozábranu nebo něco tomu pohodného?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]